Genel

Fanola Türkiye CEO P. Seda ÇOLAK

YENİ BAŞLANGIÇLARIN YILI 2020 !!!

2000 ‘ler 2010 ‘lar derken 2020’ler ile yeni başlangıçları karşılıyoruz.2010 ‘lar da saçlarda başlayan “yakışmasa da moda” “yakışmasa da saçları gri yapalım” trendi artık bitti…

Tüm dünyada , moda öncüleri 2020 için, yeni bir renk paleti tasarlar iken ,bu sezonun Curry Blonde ve Rocky Rose gibi Naturel tonları beklenmedik zemin tonları sergilerken, sezonun parlayan yıldızı Aloe Vera ve Mercan gibi naturel tonlarda doğal gölgeler belirgin bir şekilde karakterlere göre incelikli bir fark katıyor.

2010 ‘ları geri bıraktığımız bu sezonda her şey farklı olmak zorunda, çünkü hayat değişiyor. Günlük hayat , iş modelleri, sektörler, kurallar , giyim alışkanlıkları , bakış açıları hızla değişirken saçlar aynı kalamaz dı.
Değişim , hepimizin hayal gücünü , yaşam tarzını değiştirirken Saç trendleri de bu sezon doğal ama son derece yaratıcı evrilmeler gösteriyor. Artık sadece dış giyimde değil, varlığını saçlarımızda da , alışılagelmiş renk sistemlerinin dışına çıkıyoruz. Klasik siyah ve kahverengiler , doğa tonları ile buluşuyor.

Kırmızılar dönüyor, ama 90’larda ki gibi değil. Mat siyah zeminlerde, ince röfleler ile yansımalarda derinlik yaratıyor. Küllü kırmızlar yeni renk paletinde, moda – ileri yaşam tarzlarıyla uyumlu , kırmızı tonları özleyen kadın ve erkek tüketiciler için tasarlandı . Derinlik, yumuşak ve puslu bir şekilde ortaya çıkan yansımalar yaratıyor. Absürd romantik akımını başlatıyor.

Bu sezon , renkler ilhamını doğanın yumuşaklığından alıyor.
Taze Aloe Vera , Zeytin ,Taş veKum Renkleri ile Güneş Tonları
Ve Mineral Tonları yükselişte. Ve bu tonlar, kahverengiler ile müthiş röflelerde buluşuyor.

2020 yılı , ‘ Daha İyi ‘ görünüme özenen , KENDİNE GÜVENEN !!! genç tüketicileri büyülemeye devam edecek.

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir